Våningssängarna har flera fördelar för familjer på resa.

Låt oss utforska fördelarna med våningssängar i husbilar med hänsyn till familjevänlighet och flexibilitet.

Lits superposés camping-car profilé 720

Fördelarna med våningssängarna i Chaussons husbilar

Utrymme

En av de mest uppenbara fördelarna med våningssängar i husbilar är att de utnyttjar utrymmet. Med två bäddar ovanför varandra får fler personer plats på samma yta. Våningssängarna är även ett perfekt alternativ för barn eftersom de kan sova tillsammans utan att ta för mycket plats.

Flexibilitet

Våningssängarna i husbilarna är även mycket flexibla. Ibland fälls sängarna upp så att det blir mer rörerelseutrymme i husbilen. I andra fall är bädden upphöjd för att ge plats åt ett bagageutrymme för förvaring av campingutrustning.

Våningssängar, perfekta för familjer

Familjevänliga

Våningssängarna är perfekta för familjer på resa. Barnen kan sova gott i ett eget utrymme utan att begränsa föräldrarnas rörelsefrihet. Våningssängarna i husbilar ger en mysig stämning. Barnen kan sova tillsammans vilket är perfekt för syskon som vill vara tillsammans. Våningssängarna kan även skapa ett rum för barnen genom att justera sängarnas höjd under dagen och stänga en av väggarna till badrummet.

Lits superposés van
Våningssängarna är ett praktiskt och bekvämt val för alla åldrar. De har flera fördelar, inte minst utrymme och flexibilitet, vilket gör dem perfekta för husbilar. För familjer som reser med husbil är våningssängar det perfekta alternativet som låter barnen sova gott i ett eget utrymme och samtidigt ger föräldrarna egen plats för lugn och ro. Sammanfattningsvis är våningssängar ett utmärkt val för alla som vill maximera utrymmet och komforten i husbilen.

Våra husbilsmodeller med våningssängar

Delintegrerad bil och van med våningssängar

720

Places route 5 Places couchage 5 Places repas 5 Ford 7.19m
implantation 720
implantation 720

V594M

Places route 4 Places couchage 4+1* Places repas 4 Fiat 5.99m
implantation V594M
implantation V594M