Om du letar efter en bekväm och praktisk husbil för ditt nästa äventyr har du hittat rätt! Här förklarar vi fördelarna med loftsäng i husbilarna från Chausson så att du lättare kan fatta rätt beslut.

Vad innebär en loftsäng?

Loftsängen i husbilarna från Chausson är en upphängd säng som fälls upp mot taket under dagen för att frigöra utrymme i bilen På kvällen fälls sängen ner elektriskt eller manuellt och erbjuder en bekväm bädd för två personer. Loftsängen är ett populärt val för par eller familjer som vill optimera utrymmet i husbilen.

Fördelarna med loftsäng

Extra utrymme

Loftsängen frigör utrymme i husbilen under dagen, vilket gör den perfekt för alla som behöver gott om plats för att röra sig och koppla av. På sätt blir det mer plats för förvaringsutrymmen eller andra delar av husbilen (badrum, kök osv.)

lit de pavillon
point fort modularité

Bekväma och lättåtkomliga

Loftsängarna är utrustade med bekväma madrasser som ger bra stöd och god sömn. Dessa sängar är ofta bekvämare än bäddbara dinetter. Loftsängarna är oftast lättåtkomliga tack vare det elektriska eller manuella uppfällningssystemet.

Sammanfattningsvis har loftsängarna i husbilarna från Chausson många fördelar för alla som letar efter bekväma och praktiska bäddar. Loftsängarna i husbilarna från Chausson är ett populärt val för dem som vill optimera utrymmet i husbilen utan att tumma på komforten.

Våra husbilsmodeller med loftsäng

Delintegrerade bilar med loftsäng

640

Places route 4 Places couchage 4 Places repas 5 Ford 6.99m
implantation 640
implantation 640

660

Places route 4 Places couchage 4 Places repas 4 Ford 6.99m
implantation 660
implantation 660

720

Places route 5 Places couchage 5 Places repas 5 Ford 7.19m
implantation 720
implantation 720