Säng på sidan är en smart lösning för alla som önskar komfort och optimerat utnyttjande av utrymme. Den här typen av bädd är placerad på sidan vilket möjliggör större sängar utan att öka husbilens storlek. Här förklarar vi fördelarna med säng på sidan, hur den fungerar och vilka olika modeller som finns.

Vad innebär en säng på sidan?

En säng på sidan är en säng som är placerad längs husbilens bredd. Det betyder att den är placerad tvärs emot körriktningen. Denna konfiguration möjliggör en stor säng utan att behöva öka husbilens storlek. Åtkomsten till sängar på sidan sker vanligtvis via trappsteg ovanför ett bagageutrymme.

Fördelarna med säng på sidan.

Komforten i en fast säng

Säng på sidan är ett populärt val för husbilar på grund av deras fantastiska komfort. Sängen är fast, vilket innebär att den inte behöver ställas i ordning varje kväll. Placeringen på sidan och den generösa storleken ger plats för god sömn åt två personer, med tillräckligt utrymme och rörelsefrihet.

Bagageutrymme eller förvaringsutrymme

En annan fördel med säng på sidan är bagageutrymmet undertill. Detta utrymme är perfekt för förvaring av campingutrustning, cyklar, surfbrädor och annan skrymmande utrustning. Bagageutrymmet har dörrar på utsidan för enkel åtkomst till utrustningen som förvaras där. Denna praktiska funktion möjliggör praktisk förvaring av utrustning på ett organiserat och säkert sätt, och erbjuder på andra sidan en bekväm och stabil sovplats. Detta bagageutrymme kan ställas in i höjdled med systemet EASY BED

Den tvärgående sängen med garage är därför ett idealiskt alternativ för resenärer som letar efter komfort och funktionalitet när de reser i husbil.

lit transversal sur garage

Våra husbilsmodeller med säng på sidan ovanför bagageutrymmet

Den delintegrerade bilen s och van med säng på sidan ovanpå bagageutrymmet

V690

Places route 4 Places couchage 2+1* Places repas 4 Fiat 6.36m
implantation V690
implantation V690