Om du letar efter en bekväm och praktisk husbil för dina nästa reseäventyr, kan enkelsängarna i Chaussons husbilar vara det du söker. Sängarna är ett populärt val för par som vill ha ett eget sängutrymme.

Här är allt du behöver veta om enkelsängar i Chausson husbilar.

Vad innebär enkelsängar?

Enkelsängarna i Chaussons husbilar är två separata bäddar på varsin sida av bilen. Enkelsängarna i Chaussons husbilar är två separata bäddar på varsin sida av bilen. Till skillnad från en traditionell dubbelsäng ger enkelsängarna mer eget sovutrymme för två personer, vilket är praktiskt för par som har olika sovtider eller behov av eget utrymme.

Fördelarna med enkelsängarna i Chaussons husbilar

Komfort

Enkelsängarna erbjuder individuell komfort och låter varje person hitta sin idealiska sovposition. Dessutom ger utrymmet mellan bäddarna en känsla av rymd och rörelsefrihet.

Mångsidighet

Enkelsängarna kan användas som två separata bäddar eller kombineras till en stor dubbelsäng. Detta innebär stor anpassningsförmåga efter behov och sömnvanor.

Couchage Lits jumeaux du camping-car 777GA
2 places lits jumeaux

Egenskaperna hos enkelsängarna i Chaussons husbilar

Storlek

Enkelsängarna i Chaussons husbilar har normalt en generös bredd (90 cm) vilket ger optimal komfort för en person. Sängarna kan även kombineras för att skapa en dubbelsäng.

Förvaringsutrymme

Enkelsängarna ger ofta ett extra förvaringsutrymme under sängarna eller i skåpen baktill i husbilen. Detta optimerar utnyttjandet av förvaringsutrymmet i bilen.

Tillbehör

Enkelsängarna kan förses med extra utrustning som läslampor, eluttag, USB-portar för varje säng

Våra husbilsmodeller med enkelsängar

Delintegrerade bilar med enkelsängar

627

Places route 5 Places couchage 3 5* Places repas 5 Ford 6.99m
implantation 627
implantation 627

777

Places route 4 Places couchage 3 5* Places repas 5 Ford 7.19m
implantation 777
implantation 777

Delintegrerad bil S med enkelsängar

Van med enkelsängar