Välkommen till Chaussons husbilsvärld, där komfort och livskvalitet är nyckelord. I det stora urvalet av bäddar i våra bilar urskiljer sig den centrala bädden genom sina fördelar och särskilda egenskaper. Här presenterar vi alla skäl till varför en central bädd är ett bra val för dem som önskar komfort, åtkomlighet och utrymme.

Central bädd: perfekt storlek för optimal komfort

Den centrala bädden är ett populärt val för många, och av goda skäl: den erbjuder optimal komfort. Sängen är oftast större än andra typer av bäddar i husbilar. Med en genomsnittlig bredd på 1,60 meter och längd 1,90 meter erbjuder den centrala bädden generöst med utrymme som möjliggör vila utan trängsel.

Lättåtkomlig och praktisk: ett sovrum precis som hemma

Lättåtkomlig

Tack vare placeringen i mitten är sängen lättåtkomlig från båda sidor, vilket innebär stor rörelsefrihet. Sätt dig, sträck ut dig eller vänd dig om utan risk för att störa din sängkamrat. Den är därför perfekt för par som reser tillsammans, men även för barnfamiljer.

Praktisk

Med den centrala bädden känns det som ett sovrum precis som hemma. Den centrala placeringen möjliggör förvaringsutrymmen på varje sida av sängen, vilket skapar ett praktiskt och lättåtkomligt förvaringsutrymme. Där kan du exempelvis förvara kläder och sängkläder utan att ta upp plats från resten av husbilen. Tack vare sin centrala placering finns det även plats för nattduksbord på vardera sida av sängen.

point forts couchages grandes dimensions

Sammanfattningsvis, den centrala bädden är den perfekta lösningen för personer som önskar komfort och bekvämlighet under resorna med husbilen. Med sin generösa storlek, lättåtkomlighet och känslan av sovrum precis som hemma, erbjuder den en mycket bekväm sovplats för kräsna användare. Om du vill ha det bekvämt och behagligt under dina resor, tveka inte på att välja en husbil med central bädd och upplev oförglömliga stunder på vägen.

Vår modell med central bädd i husbilen

Central bädd i delintegrerad bil

788

Places route 4 Places couchage 3 5* Places repas 5 Ford 7.19m
implantation 788
implantation 788